In 2015 studeerde ik af aan de Haagse Hogeschool en sindsdien ben ik werkzaam als diëtist. Ik heb mijn eigen diëtistenpraktijk en ben daarnaast werkzaam als diëtist bij meerdere diëtistenpraktijken.

De opleiding Voeding en Diëtetiek volgde ik destijds naast mijn fulltime baan als chemisch analist (later teamleider) bij een commercieel laboratorium gespecialiseerd in analyses op humane voeding en diervoeders. Door deze ruim 13-jarige ervaring is mijn productkennis van grote omvang. Dit is handig als diëtist zijnde, zeker in het geval van (vermeende) voedselovergevoeligheid.

Eerstelijns diëtist zijn vind ik uitdagend, omdat de mensen die op consult komen van alle leeftijdscategorieën zijn en diverse culturele achtergronden hebben. Hierdoor krijg ik gevarieerde hulpvragen en dat maakt dat geen werkdag hetzelfde is.

Of het nu gaat over de juiste voeding bij ziekten, afvallen, voedselovergevoeligheid of adviezen voor een gezonde(re) levensstijl, ik vind het mooi en dankbaar werk om mensen te helpen met de juiste voedingskeuze.